Laser ONLINE

LASERKURS ONLINE

ONLINE utbildning i laser är den perfekta lösningen för dig som inte har möjlighet eller tid att komma på våra kurser. När du gjort din anmälan (vid faktura så ska fakturan vara betald) får du inlogg via mejl till online-kursen.
Anmälan STEG 1 – direkt tillgång till kursen
Anmälan Certifieringskurs – tillgång till kursen inom 5 arbetsdagar.

STEG 1

Steg 1 är en ONLINEkurs där du samtidigt som du lyssnar på när läraren berättar, även följer med i videos/ bilder för att enklare förstå.

Du har tillgång till utbildningen i 1 månad efter att du erhållit ditt inlogg. Vid köp av laser förlängs tillgången till kursen till 6 månader. Efter varje kapitel kan du testa dina nya kunskaper med ett miniquiz. Utbildningen avslutas med ett test där du behöver klara 80 % rätt på frågorna för att kunna hämta ut det automatiska intyget. Du kan göra om provet hur många gånger du vill och gå tillbaka och läsa på igen om något kapitel kräver mer kunskaper.

Steg 1 passar även för dig som står inför beslutet att börja jobba med laser på din klinik men fortfarande är osäker på om det passar just din verksamhet.

Agenda

  • När kan jag behandla med laser
  • Laserns inverkan på cellen
  • Genomgång lasermodeller
  • Hantering/ användning av lasern
  • Genomgång av manual och dosering

Steg 1 i medicinsk laser riktar sig främst till manuella terapeuter som behandlar smärta och värk. Även du som är fotterapeut, veterinär, equiterapeut, häst/hundmassör mm kan ta till dig kunskaperna då den biostimulerande effekten på cellen är densamma på både djur och människor.

 

Plats: Online utbildning
Pris: 1 490 kr exkl moms ( 1 863 kr inkl moms)
Förkunskaper: Inga
Intyg: fås automatiskt vid 80 % rätt på provet
Laserexemplar som används under kursen: THORlaser & PowerLaser

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search