Utbildning

Medicinsk laser blir allt vanligare och är idag en naturlig del av behandlingen för många olika patientgrupper. Vid laserterapi påskyndas cellernas och kroppens självläkning.

Under våra kurser och utbildning i medicinsk laser får du all kunskap du behöver för att komma igång och eftersom vi varvar teori med praktik på våra kurser får du tillfälle att känna dig för vilken laser som passar dig bäst.

Börja med att boka en privat DEMO https://videospelautomater.com/betalningsmetoder/siru-mobile.html eller kom på vår kostnadsfria informationskväll där du får både en visning av våra lasermaskiner samt information i hur laser fungerar,

Välj nedan vilken typ av inriktning du har i din verksamhet för att läsa mer om våra kurser.

Kroppsterapeuter
Kroppsterapeuter

Medicinsk laser är ett mycket bra komplement för dig som jobbar med manuell medicin – kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster, massageterapeuter mm.

Fotterapeuter
Fotterapeuter

På kurserna i laserterapi för fotterapeuter arbetar vi med den terapeutiska lasern (LLLT) som används för besvär med smärta och inflammation.

Häst & Hund
Häst & Hund

Medicinsk laser på djur används idag både i behandlande och förebyggande syfte av veterinärer, trav – och galopptränare och djureterapeuter.

Laser ONLINE
Laser ONLINE

Med online kursen kan du göra din utbildning när det passar ditt schema bäst.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search